Eg Svare Arkiv - Endre Fikse side ny

Gå til innhold

Eg Svare Arkiv

Arkiv

Her på denne siden svare eg på dei spørsmåla som kommer inn via gjesteboka eller E-Post.

Sprsmål:
Hei Jeg liker å fiske og spesielt fjordsild, men det er vanskelig å  finne stimene. Har du noen tips?
Svar:
Hei, Eg fiske en del sild i sandnes i roglaland. Der får eg silda nesten over allt når den er inne i fjorden. Men det eg har lakt marge til når eg fiske etter sild. Er at den kommer å går.
Eg har et tips til deg. Spør noen eldre fok om dei  vet kor silda er.  vis du finne silda ikke fisk mitt i stimen. Får da stikke silda fortare av. Fisk i ut kanten av stimen.

Spørsmål:
9.05.2012 21.31 | Ari
Hei folkens!
har lyst til sjø fisking, hva tror dere jeg får nå på denne tiden?
Svar:
Hei. Det er mange arter du kan få på denne tiden noen av dei er sild,Torsk,Sei,Lyr,hyse...Det er vel litt opp til hva du har lyst til å fiske etter. Eg var å fiske den 7mai da fekk eg myke små sei og 3 store lyr på sluk og flue.

Spørsmål:
hvordan fiske lyr mest effektift?
Svar:
Når eg fiske så fiske etter lyr fiske eg med sluke eller agn. Når eg fiske med sluk så variere eg farge og gram på sluken. Eg starte alltid med å sleppe sluken helt til bunn så fiske eg med oppover i vanlaget. Med agn fiske eg på bunnen.. Den store lyren som er på framsiden på min hjemmeside er fisket med agn.(makrell som agn)

Spørsmål:
08.06.2011 22.18 | William
Kan du fiske Steinbit på hommersåk?
Svar:
Eg vet om 1 plass i honnersåk.Men den plassen er det fiske fårbud.
Men en leser skrev dette
jeg har fått en ett lite stykke mot vier.
Men viss du vil kan du reise til sandnes på kaien  på den lille delen som ikke er sparet av. Det har eg fått en god del. Men det var bedre før nå kaien ikke var sparet av da kunne men få 5-6 stk om dag-en.

Spørsmål:
Skrevet av Roy André  05.05.2011.
Når biter makrellen?
Svar:
Det kommer lit an på kor du bur i landet. Eg fisker makrell på sandnes i rogaland der er det kommet inn litt makrell nå. Det vil kommer mer og mer inn.

Spørsmål:
Skrevet av Roy André 05.05.2011.
Fisker du hongjell fra land eller båt?
Svar:
Eg fisker horngjell fra land. eg har ikke fått mer en 2-3stk fra båt så eg synrest det er best å fiske hotngjell fra land.

Spørsmål:
Skrevet av joakim, 12. aug, 2010.
hvordan fanger du små sild eller kjøper du dem?
Svar:
Nei eg kjøper ikke sild. Eg fiske den med små fluer som eg lage selv. Eg har nå i 2011 har eg kjøpt kaste nett som eg skal prøve.


Copyright 2024

Tilbake til innholdet